Водоводна и канализациона инфраструктура у Републици Српској

Посјете Граду Приједор и Општини Козарска Дубица

Приједор, Козарска Дубица      [26.07.2019.]

Бојан Мацура, члан Тима за управљање пројектом Водовод и канализација Републике Српске (Министарство финансија Републике Српске), посјетио је Град Приједор и Општину Козарска Дубица.

Дана 25.07.2019. године у просторијама извођача радова у Омарској (Приједор) одржан је састанак са представницима Града, извођачем радова и представницима супервизије. Након састанка учесници састанка обишли су трасу извођења радова, те је констатовано задовољство квалитетом и динамиком извођења радова. Радови у Омарској изводе се у оквиру уговора "Изградња терцијарне водоводне мреже са кућним прикључцима насеља везаних за систем водоснабдијевања Црно Врело на подручју Града Приједор" укупне вриједности  8.032.437,11 КМ без ПДВ-а. Рок завршетка радова је 18 мјесеци, а извођач предметних радова је конзорцијум "Хидрокоп" д.о.о. Бања Лука и "Хигра" д.о.о. Бијељина.

У петак, 26.07.2019. године у просторијама Општине Козарска Дубица одржан је састанак са представницима Општине, супервизије и извођачем радова, као и Комисије за технички пријем дијела радова који се реализују у оквиру треће компоненте пројекта у Козарској Дубици. На састанку је разговарано о динамици извођења радова, као и финансијској конструкцији компоненте три која се односи на проширење водоводне мреже у Козарској Дубици. Вриједност уговора о извођењу радова за компоненту три износи 2.407.483,05 KM без ПДВ-а, а предметне радове изводи Еко-еуро тим д.о.о. Бања Лука. Након одржаног састанка присутни су обишли завршене радове, као и радове који се тренутно изводе, те изразили задовољство квалитетом и динамиком извођења.

http://www.rtv-kd.com/u-gradskom-sistemu-vodosnabdijevanja-uskoro-naselja-hadzibairkomlenac-i-suvaja/

 
> Општине

Претрага
Сва ауторска права задржана Влада Републике Српске 2012.